66683263_1318441818316293_80145764265209

Her hos oss på Let's Ink er vi opptatt av at du som klient skal ha "God Nok" informasjon til og føle deg trygg både før etter og under tiden du er hos oss. Her har vi samlet en del av de vanligste spørsmålene vi får stilt. Håper dette kan hjelpe dere. 


Om du føler du enda ikke har fått svar på det du lurer på så send oss gjerne en melding så konsulterer vi gjerne med deg det du ønsker og få svar på.

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVORDAN BOOKER JEG TIME?

Du kan bestille en time til gratis konsultasjon HER  

HVOR MYE KOSTER EN TATOVERING?

Det er vanskelig å si hva en tatovering eller et prosjekt vil koste, det er mye som spiller inn på pris vi har noen faste priser og gå ut ifra. Men disse kan også variere. Derfor anbefaler vi alltid en konsultasjon i forkant for at du som kunde skal få best mulig kvalitet til den beste prisen.

HVORFOR MINSTEPRIS?

Dette er en pris satt på grunnlag av at vi setter av tid til deg og for dekke av utstyr som blir brukt på timen.

 

HAR DERE DROP-IN?

Nei, vi har ikke drop-in, dette er et privat studio hvor ingen kommer inn uten avtale på forhånd. Tatovering er privat og kan være veldig intimt, vi ønsker at kundene våre skal føle seg trygge og avslappet uten unødvendige forstyrrelser.

SVAR TID

Du vil vanligvis få svar innen 2 arbeids dager.
Hvis du enda ikke har fått svar er det lov å sende oss en vennlig påminnelse.

DEPOSITUM

Når du bestiller time til tatovering hos oss må du avlegge et `depositum` på 500 kr. Dette er for at artist setter av tid til deg og at du er sikret time. Dette beløpet blir trukket ifra på din tatoverings time. Så det er ikke noen ekstra kostnad. I forhold til Covid-19 situasjonen kan du lese mer om dette nederst på siden.

 

ETTERBEHANDLING

Hos oss får du alltid god informasjon om etterbehandling. Samt du får ett godt utfylt skriv med deg hjem. Det er viktig at du følger disse instruksjonene for og minske infeksjonsfaren. Du finner også litt info på første siden HER

NETTBUTIKK

Har du spørsmål i forhold til nettbutikken vår og handel så kan du skrive en mail til letsinkno@gmail.com

PÅFYLL

Er det slik at tatoveringen din ikke har leget seg slik den skulle. Ta kontakt med oss så skal vi så klart hjelpe deg så godt vi kan!


OBS! 
Fingre, albue, føtter, knær, ansikt, inni lepper, eller inni øret stilelr vi ingen garanti for hvordan dette leger seg. Uavhengi dette så kan du fortsatt kontakte oss om du har spørsmål rundt dette.