SPLAY AKSJONEN VINTER 2019

I 2019 ble vi kontaktet av en av Norges største youtubere Agnetesh. Som lurte på om vi hadde lyst og mulighet til og være med på og gå live på youtube i 24timer. For og da i samarbeid med Røde Kors samle inn penger til "Unge og ensomme i julen" noe som var helt fantastisk og være en del av. Og det arbeidet Røde Kors gjør og det fokuset dem hadde til denne saken. DET var virkelig beundringsverdig. Det ble samlet inn en god del penger disse to dagene. Og en ære for oss og bli valgt ut og ta en del i dette fantastiske tiltaket! 

Tusen takk!

Pride Parade
 

KROPPSKUNST FOR BARNEKREFT

Hvert år i Februar har vi ett sammarbeid med barnekrefts foreningen. Dette er ett kjempe fint prosjekt som for mange år siden ble opprettet. Og det er med stolthet vi i 2020 var med på dette. Og dette blir en tradisjon ifra vår side. Gled dere til Februar så kan du også få muligheten til og være med oss og støtten.
Denne dagen legger vi ut små utvalgte flash designs som du kan få muligheten til og velge mellom. Prisen vil være satt på forhånd pr design. Og det er max 3 pr kunde så her kan du virkelig være med på og støtte en god sak,
Pengene som blir samlet inn vil gå uavkortet til barnekreft foreningen. 

Vi sees neste år!

 

AMNESTY NORGE

23. September 2020. Da kjørte vi en bursdags innsamling hvor man kunne kjøpe lodd og dermed delta i en konkurranse hvor du hadde mulighet til og vinne 10.000kr i tatovering hos oss. Det endte med hele 170 stk som bidro. Dette var både vi og Amnesty veldig imponert og stolte over!

Grunnen til at vi ønsket og støtte Amnesty er på grunn av at disse herlige menneskene står for så mye bra. Som også gjenspeiler våre egne holdninger og verdier når det kommer til andre mennesker. Alle mennesker er like uavhengig bakgrunn, farge eller seksualitet. Det samme gjelder dine ønsker og drømmer. Hos oss er det ingen som dømmer deg. Vi er stolte av og kunne få til dette samarbeidet. Og ser frem til fler!f

Høsten 2020 samlet vi inn nærmere 9000kr. Tusen takk til alle som var med på og dra lasset!

 

HJELPERINGEN LARVIK

Rett før juletider 2020 bestemte vi oss for og hjelpe til litt ekstra i nærområdet. Vi loddet ut 3 stk gavekort på 1500kr. Hvor folk kunne vippse direkte til spleisen vi hadde opprettet, og få muligheten til og bli trukket ut. Vi samlet denne gangen inn ca 6000kr pluss at vi tok av vår egen konto her hos oss, reiste på Rema 1000 og handlet inn 1 full handlevogn med ordentlig mat til di som trengte dette. Det kan være lett i slike tilfeller og handle inn godsaker og sukker og tenke at dette kan dem kose seg med, og det har dere helt rett i. Vi tenkte nok litt annerledes på dette og fant frem mat og div som folk faktisk kan trenge. God næring fin mat og retter dem kunne kose seg med i julen.


Dette var utrolig gøy og få ta en del i! Og alle som jobber der ute ble ufattelig glade og takknemlige. Tusen takk for at vi enda en gang fikk lov til og bidra!