COVID - 19

HVA MED CORONA SITUASJONEN?

Iforhold til corona situasjonen er vi pålagt å følge helsemyndighetenes lover og restriksjoner. Vi har måttet ha stengt en god stund før vi fikk gjennåpnet igjen. Pga alle restrisksjonene kan det hende enkelte saker tar noe lengre tid.

HVA GJELDER MEG SOM KUNDE ?

Du som kunde er pliktet til og melde ifra til oss om du har tegn til luftveis symptomer før eventuell time. Vi vil da enkelt bare utsette timen din. Du må holde deg hjemme slik helse myndighetene sier, og må være minst en dag symptom fri før vi kan sette opp ny time.
Når du kommer på time må du fylle ut det vanlige helse erklæringskjema våres. Samt ett nytt skjema som er laget for korona situasjonen dette arkiveres i 14 dager slik at vi har mulighet til og spore smitten hvis dette skulle oppstå.

Vi minner også om at vi tar ett ekstra smitteverns gebyr på 50kr pr tatovering. Uavhengi størrelse eller pris på tatoveringen din.

- Du må komme alene til time. Selvom den du ønsker og ta med deg er din nærkontakt. Så er det ikke en av våre nærkontakter.

- Ta med maske eller kjøp av oss.

- Bruk håndsprit ofte, dette står tilgjengelig flere plasser i lokalene våre.

- Ikke kom uanmeldt. Bestill time på forhånd.

HVA GJELDER OSS SOM STUDIO ?

Corona situasjonen har bydd oss på en god del utfordringer.
Hvis det er slik at det oppstår sykdom eller luftveis symtomer hos artist blir vi nødt til og utsette timen din. Dessverre. Vi vet at dette er kjipt. Men vi må gjøre dette for alle sin sikkerhet.
Det betyr da at det kan være en god stund til du får ny time pga det allerede er fulle bookinger så vi må finne smutthull og sette deg inn på slik at vi ikke flytter absolutt alle kundene vi har.

Rengjøring av lokalet foregår daglig. Berørings områder vaskes og steriliseres minst 3 ganger daglig. Ellers vaskes alt og steriliseres alt som tidligere.