68626104_1219646294825704_38360188160101

KONSULTASJON OG PRISER

En konsultasjon hos oss skal alltid være en hyggelig prat. Dette er en helt uforpliktene samtale, som vi tilbyr gratis til alle våre kunder. Vi ønsker og møte alle våre kunder for og bli kjent. Se hva som sitter oppi hodet ditt av tanker. Vi er her for deg, og du er i vårt fokus. 


Vi har 1:1 konsultasjon uten andre forstyrrelser, dette er privat og adskilt ifra andre kunder slik at det er rom for og dele gode og dårlige erfaringer og ønsker. Alle har ulike ønsker og behov. Uten at du skal dømmes for det.

Som tidligere nevnt så er kvalitet vår første prioritet. Derfor er det veldig viktig for oss og for deg at vi er på samme side før du skal sette deg i stolen og bli tatovert og  merket for livet.  Så her hjelper vi til med veiledning og rådgivning ift plassering, størrelser, farger stiler m.m. Rett og slett for og komme frem til din drømme tatovering som du ikke bare kommer til og like men ELSKE. Da får du selv føle at du har tatt en del i planleggingen. Og denne tatoveringen er BARE din. 


Du har kanskje noen ideer du ikke helt klarer og sortere selv, eller kanskje har du en helt klar og tydelig visjon om hva det skal være av design. Uavhengi hva grunnen din er. Så hjelper vi deg på vei.

Vi jobber alltid for at du skal få en god og fornuftig pris. Vi har noen prislister og følge, men dette kan alltid variere +/-. Derfor ønsker vi og ha en konsultasjon med deg i forkant slik at ingen får seg en overraskelse etter endt time. Da må vi ha mer konkret informasjon enn kun ett bilde og en ca størrelse.